m

Έχουμε διεκπεραιώσει εκατοντάδες μελέτες και επιβλέψεις σε όλη την Κύπρο.  Μεταξύ των έργων του γραφείου, ξεχωρίζουν Ξενοδοχεία, Τουριστικά Συγκροτήματα, Συγκροτήματα Κατοικιών, Πολυκατοικίες, Εκκλησίες, Ιδιωτικές Κατοικίες, αποκαταστάσεις, ενισχύσεις, επεκτάσεις και ανακαινίσεις υφιστάμενων κτηρίων.

Καλέστε μας +357 26 935 786

Γεωργίου Χριστοφόρου 44, Πάφος, Κύπρος 8046

Mon - Sat 8 πμ - 6 μμ

Top

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Architect Engineer (Dipl. Arch. Eng.)

Civil Engineer (Dipl. Civ. Eng.)

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ
ΜΕΛΕΤΕΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
Το γραφείο μας εκπονεί αρχιτεκτονικές μελέτες οι οποίες αφορούν σε νέες αναπτύξεις όπως ξενοδοχεία, οικιστικά συγκροτήματα, τουριστικά χωριά, πολυκατοικίες, εκκλησίες, εστιατόρια, δημόσιους χώρους πρασίνου και άλλα.

ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΣΤΑΤΙΚΕΣ
ΜΕΛΕΤΕΣ

Η ομάδα μας εκπονεί στατικές μελέτες για νέα κτήρια από οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικές κατασκευές, ξύλινες κατασκευές και κατασκευές από φέρουσα τοιχοποιία. Εξειδικευόμαστε στις προσθήκες ορόφων με μεταλλικές κατασκευές σε υφιστάμενα κτήρια από οπλισμένο σκυρόδεμα.

epektaseis

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΚΑΙ
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ

Η ανακαίνιση κτηρίων συμβάλλει στην παράταση ζωής του κτηρίου και στην άνεση που παρέχει στον χρήστη. Σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και συντονισμό της ανακαίνισης του κτηρίου τους, σύμφωνα με τις σημερινές τους ανάγκες. Αποτελεί αναβάθμιση της κατασκευής και προσθέτει στην αξία της. Ο πολιτικός μηχανικός εμπλέκεται από την αρχή, στην αξιολόγηση της υφιστάμενης κατασκευής και την εξεύρεση της καταλληλότερης κατασκευαστικής λύσης. Το γραφείο μας έχει μεγάλη εμπειρία σε ανακαίνιση και επέκταση κτηρίων, όπως ξενοδοχεία, κατοικίες, εστιατόρια και άλλα. Εξετάζεται η δυνατότητα χρήσης των διάφορων κινήτρων και σχεδίων τα οποία κατά καιρούς ανακοινώνονται από τις αρχές.

ENERGY

ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΩΝ
ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Η παρακολούθηση της εκτέλεσης ενός έργου γίνεται με συνέπεια και οργάνωση από την ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών του γραφείου μας. Ακολουθείται μια συστηματική διαδικασία η οποία εγγυάται την ορθή εκτέλεση του έργου σύμφωνα με τα σχέδια και τις προδιαγραφές που συμφωνήθηκαν.

ΣΧΕΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

Το έγγραφο αυτό αναφέρει τους πιθανούς κινδύνους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο εργολάβος κατά την υλοποίηση. Συμβάλλει στην ασφαλή ολοκλήρωση του έργου.

ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΡΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΣΥΜΒΟΛΙΑ

Καθορισμός των υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, τις υποχρεώσεις του εργολάβου, τον τρόπο εκτέλεσης εργασιών, τη διαδικασία πληρωμών, κλπ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Το γραφείο μας αξιολογεί τις προσφορές από τους εργολάβους και ενημερώνει τον ιδιοκτήτη για την εγκυρότητά τους. Συμβουλεύουμε για την επιλογή του καταλληλότερου εργολάβου.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ / ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ
ΚΤΗΡΙΩΝ & ΓΗΣ

Για τον διαχωρισμό Κτηρίων ή και οικοπέδων απαιτείται πολεοδομική άδεια και άδεια οικοδομής διαίρεσης γης από την αρμόδια αρχή. Ο διαχωρισμός κτηρίων μπορεί να είναι κάθετος ή οριζόντιος ανάλογα με την κάθε περίπτωση και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Αναλαμβάνουμε ακόμα την διαμόρφωση δημόσιων χώρων πρασίνου που μπορεί να προκύψουν.

ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΛΛΑΓΗ
ΧΡΗΣΗΣ

Αναλαμβάνουμε την διαδικασία αλλαγής χρήσης κτηρίων. Εξετάζουμε τις επιτρεπόμενες χρήσεις του τεμαχίου, διαβουλευόμαστε με τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες και εκπονούμε τις αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και γνώση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρηματίες, ιδιώτες και διάφορους οργανισμούς (θρησκευτικούς, πανεπιστημιακούς). Αφορούν στις δυνατότητες, τη διαδικασία και το κόστος αξιοποίησης τεμαχίων ή υφιστάμενων κτηρίων. Δυνατότητες που σχετίζονται με την ανακαίνιση, επέκταση, αξιοποίηση κινήτρων, επένδυση, αγορά ή ενοικίαση κτηρίων και γης.